Op maandag, dinsdag en woensdag staat Sandra Oosterlee voor de klas en op donderdag en vrijdag Lianne Sperling.

Elke dag staat het lesprogramma op het bord geschreven. Bij binnenkomst gaan de kinderen aan hun eigen tafel zitten en pakken ze hun leesboek.

In groep 4 leren we de tafels van 1,2,3,4,5 en 10. Als de kinderen de tafels uit hun hoofd op kunnen zeggen, krijgen ze een tafeldiploma. Ook leren we optellen en aftrekken tot en met 100.

Tijdens spelling wordt er iedere week een nieuwe spellingregel aangeboden. Zo leren we woorden schrijven met twee medeklinkers vooraan of achteraan, woorden met d of t op het eind, woorden die beginnen met s of z.

Met rekenen werken we uit de methode 'Wereld in Getallen'. Daarnaast maken we gebruik van lessen, rekenspellen en materialen uit de methode 'Met sprongen vooruit'.

Tijdens taal leren we onder andere wat een zin, lidwoord, werkwoord en zelfstandig naamwoord is.

Iedere dag lezen we: in ons eigen leesboekje, woordrijtjes, lessen begrijpend lezen en de leeslessen behorend bij de methode 'Flits'.

Op maandag en donderdag hebben we gymles van juf Francien.

Ook werken we met een nieuwe methode voor wereldoriëntatie: 'Wijzer'.

We werken met de verkeersbladen “Stap Vooruit” van Veilig Verkeer Nederland. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: de fiets, met de groep op stap, voorgaan en meerijden.

Op de Chromebooks werken we ook. Zo maken we gebruik van de softwaren van de rekenmethode en werken we regelmatig met 'Muiswerk'.

Naast al deze lessen hebben we ook nog tijd voor tekenen, crea-activiteiten en spelen met spelletjes uit de kast.

Natuurlijk doen we nog veel meer.  Hier vertellen we af en toe over in de nieuwsbrief of via Social Schools.